Robert-Jan Hanemaaijer

Robbert-Jan Hanemaaijer (59). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Rotterdam. Woont vanaf z’n zevende jaar in Vlissingen. Directeur Media58 aan de boulevard.

“Iedere dag ga ik met plezier naar m’n kantoor. Het water is iedere dag anders. Qua kleur, stroming en scheepvaart. Heb altijd een fototoestel bij de hand.”

“Mooie schepen. Zeehonden. Krijsende meeuwen. Zelfs een keer een hert. En vanuit het geopende raam hoor je de strandgeluiden en de spelende kinderen.”

“Weet je wat ik jammer vind? Dat er geen autoveerboot naar Breskens meer is. Als je nu die halfgare gammele bakken ziet. Om de haverklap kapot. Een blamage.”

“En wat denk je dan van die blokkendozen bij de Fonteyne. Zo ondoordacht allemaal. Of die keien die overal neergegooid worden. Ik erger me er kapot aan.”

“De Scheldekraan? Breek me de bek niet open. De wethouder heeft nu zwart-op-wit gezet dat hij eind van dit jaar weer overeind staat. We houden hem eraan.”

“Maar Vlissingen is een heerlijke plek om te wonen. Iedere zondag zeil ik hier voorbij. Zomer en winter. Dat zou ik nooit willen missen. Vlissingen zit in me.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.