Rowena Wehnes

Rowena Wehnes (35). Samenwonend, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Eigenaar Barbells & Bootcamp. Afgestudeerd HBO Management. Zit in de top van sterkste vrouwen in Nederland.

“Dan moet je bijvoorbeeld binnen een minuut over 25 meter een locomotief van 21000 kg trekken. Een betonnen bal van 120 kg op je schouder leggen. Zeulen met een autoframe.”

“Aan het einde van mijn studie bleek ik zes maanden zwanger te zijn. Nooit iets gemerkt. Weg toekomstplannen. Na twee jaar fulltime moeder te zijn geweest, ben ik gaan sporten.”

“Daarna heel klein met mijn bedrijf begonnen. We trainden overal waar maar een veld of parkje was. Als het regende zelfs in het centrum. Onder de overkapping in de Lange Zelke.”

“Ben op het Fort opgegroeid met mijn vader en zusje. Alles was warm en veilig. Kalmte en rust. Veel kinderen. De Ravensteinschool. Altijd buiten. Maar wel vóór donker thuis zijn.”

“Vlissingen is een grote familie. De mensen helpen je om je bedrijf succesvol te maken. Je doet het samen. Loyaliteit. In de randstad is het survival of the hardest. Ieder voor zich.”

“De nieuwe ontwikkelingen in de stad vind ik mooi. Als de Vlissingers maar zichzelf blijven. Dan komt het allemaal goed. Mijn doel? Sterkste vrouw van Nederland te worden.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *