Ruud Pennings

Ruud Pennings (58). Getrouwd, 2 dochters. Geboren in Nijmegen. Kwam in 1981 in Vlissingen wonen. Arbeidsinspecteur bij de Inspectie SZW en daarnaast voetbaltrainer.

“Bij achtereenvolgens VC Vlissingen, Hoek, Zeelandia Middelburg, terug naar VC Vlissingen, weer naar Hoek, opnieuw VC Vlissingen, Halsteren, Goes, en nu wéér VC Vlissingen.”

“Tja, zo werkt dat hè. Regelmatig van club veranderen is inherent aan het voetbalwereldje. Het belangrijkste als trainer vind ik het sociale aspect. Goed omgaan met je spelers.”

“Ons huis staat op een uniek plekje. Het grenst namelijk aan het voetbalveld. We maken het dus allemaal van dichtbij mee. Lichtmasten. Omroepinstallatie. Gejuich. En feestjes.”

“Wat Vlissingen betreft: jammer dat de muur van de smederij eind jaren tachtig niet is blijven staan. Nu lees je daar ‘Grootscheeps Winkelplezier’ in al dan niet werkende neonletters.”

“Of wat te denken van de uitkijktoren bij het Arsenaal. Die past toch helemaal niet bij het historische plaatje van Vlissingen? Het stadssilhouet is daardoor helemaal veranderd.”

“Positief daarentegen vind ik het Scheldekwartier. Na jaren braak te hebben gelegen, krijgt dat nu een nieuwe functie. Nog even en dan zal Vlissingen ook daar levendig worden.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *