Selena van Hoek

Selena van Hoek (36). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Middelburg. Huisarts. Duopraktijk De Golfslag aan de Govert Flincklaan. In 2018 opvolgster van dokter Van Ouwerkerk.

“Ik heb 15 jaar in Amsterdam gewoond en wilde weer terug naar Zeeland. Voor de ruimte, de vrijheid en de familie. Hoe het was om in Vlissingen te wonen wist ik eigenlijk niet.”

“Nu zou ik nooit meer weg willen. Een huis op loopafstand van de duinen en het strand. Vlissingen voelt als een dorp. Er is altijd wat te kletsen. Veel oude Vlissingers als patient.”

“Die kennen dan mijn ouders of broer. M’n vader wás loods, m’n broer is het nú en m’n moeder gaf navigatie op de zeevaartschool. Ik word meestal zeeziek. Lig liever ín het water.”

“Ben een fanatiek sporter. Triatlon. Hardlopen. Heb voor het eerst de Kustmarathon gelopen. In 4.17 uur. Ook zeezwemmen. Tot Westkapelle. Ploeteren in de golven met tegenwind.”

“Volgend jaar wil ik meedoen aan Vlissingen-Breskens. Dat is slechts eens per vijf jaar. De scheepvaart moet dan stilgelegd worden hè. Is heel lastig zwemmen vanwege de stroom.”

“Geen betere plek om op te groeien dan in Vlissingen. Al is het maar om na het eten even een ijsje op het strand te eten. Dan zie je de toeristen en denk je: wij wonen lekker hier.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.