Shannon Braafhart

Shannon Braafhart (27). Samenwonend, 1 dochter. Geboren in Vlissingen. Staat vanaf 2019 op de markt -samen met z’n tante- in de kaas- en vleeswarenkraam die zijn oma begon.

“Ik ben afgestudeerd aan de HZ en werkte bij Dow. International Business. Toen mijn moeder overleed stond ik voor de keus: haar werk voortzetten of niet. Een hele carrièreswitch.”

“Maar heel trots dat ik het gedaan heb. Kende de kraam al van jongs af aan. Je krijgt echt een klik met de klanten. Je weet wie ze zijn. Wat voor werk ze doen. Wie hun kinderen zijn.”

“Donderdags staan we in Middelburg en vrijdags en zaterdags in Vlissingen. Drie dagen. De rest van de week zijn we druk met het voorbereiden en het maken van allerlei producten.”

“Ik ben opgegroeid op het Ravesteynplein. En daarna op het Fort. Daar woon ik nog steeds. Heel vertrouwd. Heb het huis van mijn moeder gekocht. Dat was verdrietig en mooi tegelijk.”

“Gewoon een prachtige wijk. Multicultureel. Volksbuurt. Zodra de temperatuur het toelaat leven veel mensen buiten. Gezellig met de buren barbecueën. En elkaar helpen als dat nodig is.”

“Reizen is mijn hobby. Vaak naar de Antillen. Japan was ook super. Maar met m’n dochter eendjes voeren in Vlissingen maakt me net zo gelukkig. Dit is mijn stad. En ik ga nooit weg.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *