Shemara Fathi

Shemara Fathi (27). Samenwonend. Geboren in Vlissingen. Tandarts. Wilde vroeger frietjesbakster worden bij haar vader in Cafetaria De Pauw in de Vredehoflaan.

“Maar het werd dus tandarts. Ik werk graag met m’n handen. Beetje priegelen. Ook kom je in contact met veel verschillende mensen. Dus zodoende.”

“Het is fijn als je angstige patiënten op hun gemak kunt stellen. Tegenwoordig zijn er veel betere behandelmethoden dan vroeger. En er is meer kennis.”

“Vlissingen is heerlijk. Anders was ik nooit teruggekomen na m’n studie in Amsterdam. Fijn dat het rustig is. De mensen van wie ik hou heb ik dicht bij me.”

“We hebben net een huis gekocht. Dicht bij het strand en de zee. Bij het rondje boulevard kun je na een drukke dag je gedachten lekker op nul zetten.”

“Het is wél zo dat in Vlissingen iedereen alles van elkaar weet. Omdat het zo klein is, wordt er altijd op je gelet. Loop de stad in en je komt iemand tegen.”

“De toekomst zie ik rooskleurig. Fijn werk allebei. Straks een maand op vakantie. En wat Vlissingen betreft: Vlissingen blijft gewoon mijn Vlissingen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.