Silvya Louwerse

Silvya Louwerse (54). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Middelburg. Kwam in 1984 naar Vlissingen. Is sinds vijf jaar mede-eigenares van buitenschoolse opvang Kiddo’z.

“Kinderen vanaf 4 jaar. We gaan er veel opuit. Vlissingen is geweldig voor kinderen. Er zijn zóveel kleine speelplaatsen. We fietsen heel de stad door met de bakfietsen.”

“Of we gaan steppen op de groene boulevard. En in de zomer naar het strand. Allemaal hetzelfde rode T-shirt aan zodat we ze niet kwijtraken. Ook wel eens naar de bios.”

“Dat is het grootste verschil met andere bso’s. Het geld dat overblijft besteden wij aan dit soort dingen. We vinden het belangrijk dat kinderen lekker naar buiten kunnen.”

“Vorige week hebben we ze aan huis allemaal een paascadeautje gebracht. Wegens de corona zijn we nu alleen nog open voor kinderen van ouders met vitale beroepen.”

“Ongeveer zes per dag, op onze locatie in de Coosje Buskenstraat. Intussen hebben we mooi de tijd om de andere Kiddo’z, die naast de Action, van binnen te schilderen.”

“Dit is echt wel mijn leven hoor. Het is mijn thuis. Zoals Vlissingen dat ook is. Met negatieve dingen heb ik niks. Gewoon lekker doorgaan en er wat van proberen te maken.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *