Simon Kleinman

Simon Kleinman (57). Getrouwd, 1 dochter. Geboren in Vlissingen. Laatste ambulante melkboer van Zeeland. “Nou ja, in Nisse is er geloof ik ook nog een.”

“Maak dagen van 13 uur. Geen vetpot, maar leuk en dankbaar werk. Je groeit met je klanten mee. Je ziet ze trouwen, kinderen krijgen en oud worden.”

“Het klantenbestand zakt langzaam terug. Door de grootwinkelbedrijven hè. Ik rij in de binnenstad en heb gelukkig nog wat schepen die ik bevoorraad.”

“Ja ik heb ook nog tijd voor m’n hobby muziek. Ben trompettist en kornettist bij Ons Genoegen. Dan ben je met wat anders bezig. Verleg je je zinnen.”

“Wat is Vlissingen? Lekker uitwaaien of wegregenen. Je gaat natuurlijk door weer en wind. Dat heeft wel wat. Met sneeuwstormen ben ik wel eens afgehaakt.”

“De gemeente zou meer rekening moeten houden met de leveranciers. Door al die paaltjes en keien die ze neergooien kun je moeilijk de zaken bereiken.”

“Als ik in de Lange Zelke moet zijn, ben ik gedwongen m’n kar op de Oude Markt te zetten. Twee tonic? Gewoon of light? Oké daar gaan we voor zorgen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *