Sjak Zwier

Sjak Zwier (58). Getrouwd, 4 kinderen. Geboren in Middelburg. Woont sinds 1995 in Vlissingen. Gitaarbouwer. Heeft klanten uit binnen- en buitenland.

“Eerst was ik duiker in de off-shore, een jongensdroom. Daarna kwam ik in aanraking met gitaarbouw. Wist binnen 5 minuten: dit wordt m’n nieuwe carrière.”

“Heb een wachtlijst van een jaar. De gitaren die ik maak zijn custom-made. Die voor Brian May van Queen heb ik persoonlijk bij hem in Liverpool afgeleverd.”

“Vlissingen was snel beslist voor mij. Hier kun je snel integreren. Alle nieuwe buren verwelkomden mij. Echt een verademing als je uit Middelburg komt.”

“Ik word wel eens moe van al het gezeur over Vlissingen. Wat er mis is. Criminaliteit enzo. Ik ervaar dat heel anders. Ben echt heel positief over de stad.”

“Die kids van mij spelen regelmatig in De Piek. Jamavonden. Fantastisch. Ik ga altijd mee. De Spot in Middelburg is dan toch echt een andere beleving.”

“Mijn volgende droom: New York. Kon er al werken, maar de kinderen waren iets te jong. Voorlopig moet de wereld nog maar naar Vlissingen komen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *