Stefan Daane

ikbenvliss88-daaneStefan Daane (29). Samenwonend. Geb. Vlissingen. Online-redacteur bij Omroep Zeeland. Beheerder van de Facebookpagina Hart van Vlissingen.

“Een uit de hand gelopen hobby met inmiddels over de 11.000 volgers. Het brengt zoveel teweeg. Soms bereikt een bericht meer dan 100.000 mensen.”

“Ik wil graag de mooie dingen van Vlissingen laten zien. Het succes van de pagina is dat de mensen foto’s insturen. Die plaats ik zo’n drie keer per dag.”

Hij woont op het Bellamypark en kan daar de evenementen van bovenaf zien. “In de zomer zijn die er bijna wekelijks. Een enorme vooruitgang met eerst.”

“De loodsensteiger vind ik het mooiste stukje van Vlissingen. Aan de ene kant de Westerschelde en aan de andere kant Michiel de Ruyter en de stad.”

Stefan heeft nog genoeg plannen met z’n Facebookpagina. Graag zou hij meer samenwerken met de ondernemers om zo Vlissingen te promoten.

“Het verbaast me dat bijna nooit iemand aan Hart van Vlissingen denkt als er iets nieuws komt hier. Samen moeten we Vlissingen op de kaart zetten.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Stefan Daane

  1. MC Kastelein schreef:

    >Hierbij een berichtje voor Stefan Daane beheerder van de Facebook site Hart van >Vlissingen. Ik zou graag van u site gebruik willen maken i.v.m. foto-s en teksten
    >over Vlissingen uit de periode 1942 t/m 1956. Wat kan ik of wat moet ik doen om
    >van de site Hart van Vlissingen gebruik te maken. Gaarne een reactie.
    >Groetjes van Rinus Kastelein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *