Stefanie Marti

Stefanie Marti (50). Single, 2 dochters. Geboren in Axel. Sinds vijf jaar in Vlissingen. Sales Agent bij Enzoani, een Amerikaans bedrijf voor bruidsmode.

“De mooiste bruidsjurken van de wereld. We hebben drie lijnen in alle prijsklassen. Ik ben acht maanden per jaar weg: Milaan, Los Angeles, Taipei, Barcelona.”

“Ondanks een Catalaanse vader ben ik een nuchtere Zeeuwse. Ben opgevoed met: doe maar normaal en blijf aan de grond. Dat is ook nodig in dit vak.”

“Kwam bij toeval in Vlissingen wonen. Heerlijke stad. Rauw en vurig. Zwarte humor en zelfspot. En allerlei pluimage. Vlissingen is een oprechte stad.”

“Als je een pakje draagt vragen ze of je naar een bruiloft moet. Echt schattig. Inmiddels ken ik al veel mensen. Ik hoop dat ik in Vlissingen kan blijven.”

“Na een reis rij ik bij thuiskomst eerst een rondje over de boulevard. Kijken naar m’n roots: Zeeuws-Vlaanderen. Dit schaapje heeft het toch maar mooi geflikt.”

“Bijzonder hè. Een provinciaaltje dat in Vlissingen terecht is gekomen. Mooie uitvalshoek. Voor m’n werk bepaal ik vanaf hier gewoon het hele rayon Europa.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.