Sven Hardeman

Sven Hardeman (46). Getrouwd, 2 zoons. Geboren in Delft. Opgegroeid in Vlissingen. Was tot twee jaar terug mede-eigenaar van het Cinecafé. Nu zzp’er in ‘gastvrijheid’.

“De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in de Vlissingse politiek. Als ik wat kan betekenen voor deze stad dan doe ik dat graag. De toeristen hier houden bijvoorbeeld.”

“Ik spreek hen regelmatig op de boulevard waar ik vaak vis. Dan zeggen ze meestal dat ze Vlissingen mooi vinden, maar dat ze ergens anders op Walcheren overnachten.” 

“De scheiding tussen boulevard en binnenstad is een probleem. Ook de toename van de huisjesmelkers. En wat denk je van de straatdealers: je pikt ze er zo uit, die pipo’s.”

“Sinds ik een paar jaar geleden met een juiste weersvoorspelling het Bevrijdingsfestival heb ‘gered’, word ik als amateur-meteoroloog vaak gebeld bij allerlei evenementen.”

“Extreme weersomstandigheden vind ik interessant. In Vlissingen is de invloed van het getij heel groot. Dan zie je dat het hier mooi weer is en tien kilometer verder noodweer.”

“Vlissingen is mooi in z’n lelijkheid. Een grote diversiteit ook. Eindeloze zomeravonden afgewisseld met storm en ontij. Deze stad beweegt het hele jaar door. Daar ben ik verliefd op.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *