Tanja Tienpond

Tanja Tienpond (53). Gehuwd, 1 zoon. Opgegroeid in Vlissingen. Oud-speerwerpster. Richtte 13 jaar geleden, samen met haar ex, Fitness Fitaal op.

“Tegenwoordig ben ik met een vrouw getrouwd. Je moet in het leven je eigen weg volgen. Iedereen weet er nu van en alles gaat heel goed samen.”

“Ons clubhuis is een thuishonk voor veel mensen. Voor iedereen bedoeld. Meer dan 1500 leden. Onze kracht is dat we iedereen persoonlijk kennen.”

“Wat Vlissingen voor mij is? Dat schilderij daar. De mozaïekstukjes zijn afkomstig van Britannia. Mijn opa was de metselaar en kreeg ze van de kunstenaar.”

“In de stad kom ik nooit, maar je krijgt me Vlissingen niet uit. Het strand. De vrijheid. De ruimte. Hup, je pakt je fiets en je rijdt zo tot Zoutelande.”

“Het fiets- en wandelpad in het Nollebos is helemaal uitgebreid tot aan Dishoek. Een prachtig rondje met de hond. Je komt bijna niemand tegen.”

“En op het strand bij Ritthem vind je haaientandjes en stukjes versteend hout. Daar maak ik hangers van. Zo’n diversiteit heb je alleen maar hier.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *