Theo Jansen

ikbenvliss129-theojansenTheo Jansen (79). Getrouwd, 3 zoons. Geboren in Vlissingen. Oud-marktkoopman en -ambtenaar. Heeft zich 38 jaar ingezet voor de sport in Vlissingen.

“Ik ben er trots op Vlissinger te zijn. De stad geeft me een goed gevoel. Als je kijkt naar de evenementen die hier zijn. Wel jammer dat Sail niet meer komt.”

“Nee, negatief kan ik niet echt zijn. Maar de politiek moet wel meer naar de burger luisteren. Dat dat Scheldeterrein maar afgesloten blijft begrijp ik niet.”

“Heb er veel schepen te water zien gelaten. Dat gaf me een klappen! En opeens moet daar bommenonderzoek plaatsvinden. Wat zijn dat voor rare fratsen?”

“Hoe mooi zou het toch zijn als dat een wandelpromenade wordt. En die puist moet tegen de vlakte: de Machinefabriek. Wat gebeurt daar nou mee: niks.”

“In Vlissingen heb je alles wat je nodig hebt. We zijn artikel 12, maar de stad heeft veel meer crises gekend en die kwam ze steeds te boven. Ook dit keer.”

“Wie weet wat er nog allemaal gaat gebeuren als de marinierskazerne hier komt. Ik kan geen koffiedik kijken, maar dat kan toch niet anders dan goed zijn?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *