Thom Ummels

ikbenvliss128-ummelsThom Ummels (38). LAT. Geboren in Rotterdam. Hondenuitlater. Bezorger van de Faam en de Bode. De liefde bracht hem vijf jaar geleden naar Vlissingen.

“In het begin werd ik nog wel eens als een melaatse aangekeken als ik gewoon goeiedag zei, maar nu weet ik dat Vlissingers ongelooflijke lieverds zijn.”

“Het is heerlijk om met ze te kletsen en die toegankelijkheid kenmerkt ze wel. Het geeft een gevoel van thuis zijn. Voel me ook erg veilig in deze stad.”

“Ik kom uit de horeca en kon geen werk vinden. Ik dacht: wat nu? Ben net dit bedrijfje gestart. Heb echt élke dag zin om met de honden te gaan lopen.”

Het belangrijkste is dat je de dieren aanvoelt en dat je een natuurlijk overwicht hebt. Ze knokken wel eens met elkaar maar dat lost zich vanzelf op.”

“Ondanks dat onze gemeente terminaal ziek is door een woekerende slooptumor, hou ik van deze stad aan zee met al z’n cultuurhistorische waarde.”

“Mijn toekomstdroom: binnen tien jaar een hondenhotel hebben. Met niet te veel regels. Waar de hond dus hond mag zijn. Ja, ik wil hier wel oud worden.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *