Thomas Nette

Thomas Nette (24). Datende. Geboren in Marbella. Werkte in Spanje in beachclubs, ski-resorts, disco’s en bracht boten weg. Woont en werkt sinds zes maanden bij De Concurrent.

“Ik kende Vlissingen van mijn vader Peter Nette. Bekend van Frapo’s en Koko’s. Omdat we altijd haast hadden, heb ik de stad nooit leren kennen zoals hij zich dat had voorgesteld.”

“Om meer over hem te weten te komen ben ik naar Vlissingen gekomen. Mijn eerste indruk: ruige stad op een prachtige manier. Hij zei altijd: it’s the people that make the place.”

“Voorlopig wil ik blijven. Zien hoe het gaat. Allereerst de taal goed leren. Verder de historie en de cultuur. Sowieso blijf ik nog een paar jaar. En dan misschien weer terug. Of niet.”

“Zeilen is mijn grote passie. Ik droom ervan om ooit mee te doen aan de Golden Globe Race. Wanneer de tijd rijp is in mijn leven. Dat je de confrontatie met jezelf kunt aangaan.”

“In Spanje woonde ik elke zomer met mijn vader in de beachclub. De stranden in Vlissingen zijn prachtig. Zeker met de wuivende duinen die de stad zo mooi van de zee scheiden.”

“Ik ben op weg om langzaam uit te zoeken wat ik wil en wie ik ben. Life is what you make of it. Sinds ik in Vlissingen woon heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dat is zeker”.

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *