Thomas Zanders

Thomas Zanders (27). Latrelatie. Geboren in Vlissingen. Als zelfstandig ondernemer werkzaam bij de Lasloods. Studeerde af bij de HZ-opleiding Aquatische Ecotechnologie.

“Maar ik doe helemaal niks met m’n diploma. Heb het liefst gereedschap in mijn hand. Tijdens mijn studie werkte ik al bij de Timmerfabriek. Heb er zelfs vijf jaar gewoond.”

“Dat weet bijna niemand. Een jongensdroom natuurlijk. We hebben daar een complete studio gebouwd met keuken, douche en alles. Aan het oog onttrokken. Voor bewaking.”

“Heel apart om daar ‘s nachts alleen te zijn. In het begin lag ik niet echt rustig in m’n bed. Rammelende ramen. Gebons op de deuren. Gierende wind. Gekrijs van meeuwen.”

“Zoals veel jongeren wilde ik eerst weg uit Vlissingen. Heb het in de Randstad maar een halfjaar volgehouden. Het werk wat ik nu hier doe is het leukste wat ik kan bedenken.”

“Begon het tien jaar geleden voor mij als een speeltuin, inmiddels kan ik mijn hypotheek er goed van betalen. Alles uit de Timmerfabriek hebben we voortgezet in de Lasloods.”

“Dus ook het pop-up-restaurant van Michel Louws en zijn team. Door de corona is dat twee maanden later opengegaan dan gepland, maar gelukkig is de zomer nog niet voorbij.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *