Tilly Stroo-Smit

Tilly Stroo-Smit (52). Getrouwd, 2 bonuskinderen. Opgegroeid in Goes. Zelfstandig projectmanager op het gebied van sport, klimaat en communitybuilding. Woont sinds 2008 hier.

“Eerst op de Commandoweg. Toen in de Beursstraat. En nu in de Badhuisstraat. Ik wil altijd overal graag bij zijn. Gezelligheid. Dat gevoel wordt versterkt met een huis in het centrum.”

“Nu ik door de lockdown meestal thuis werk, ben ik zo dankbaar. De vrijheid die ik ervaar. Iedere dag weer. In de pauze naar strand, duinen en bos. Op loopafstand. Dat is toch luxe?”

“Mijn werk ligt vooral buiten Zeeland. Op vragen als “woon je helemaal in Vlissingen?”, antwoord ik altijd dat het de mooiste stad in Nederland aan zee is. En de poort naar Europa.”

“Er zijn nog veel mensen die Vlissingen niet kennen. Dat merk ik ook aan vrienden van buiten. Die zijn altijd aangenaam verrast. En komen daarna hier zelfs graag vakantie vieren.”

“Ik denk ook aan de hechte vriendschappen die zijn ontstaan. Met zes Vlissingse vriendinnen zijn we de ‘running diva’s’. Tegenwoordig doen we alles met elkaar, behalve hardlopen.”

“Vlissingen moet je zien, voelen en meemaken. De stad heeft een enorme aantrekkingskracht op mij. Of om met Bløf te spreken: het leven hier wordt met een rotgang genoten.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.