Vera van Dongen

Vera van Dongen (35). Samenwonend, 3 kinderen. Geboren in Bergisch Gladbach (D). Woont hier sinds 1999. Kende Zeeland van zomervakanties. Huisschilder. 

“Heb eigenlijk een opleiding in het toerisme. Maar met drie kinderen is het lastig om een job te vinden. Sinds twee jaar werk ik in het schildersbedrijf van mijn vriend.”

“Dan zegt hij tegen een klant: m’n collega komt zo. Niemand verwacht vervolgens een vrouw met oorbellen en een lippenstiftje op aan de deur. Dat is zo grappig.”

“Vlissingen is een groot dorp. Iedereen kent elkaar. De kinderen zijn hier geboren en groeien op bij strand en zee. Vlissingen maakt dat je altijd een vakantiegevoel hebt.”

“Maar in verband met de drukte zijn we in de zomer eigenlijk nooit op het Vlissingse strand te vinden. We zoeken de rust op bij camping De Pekelinge in Oostkapelle.”

“Het parkeren hier op het Van Nispenplein is een probleem. De buurt hierachter zet massaal hun auto voor onze deuren. En de gemeente doet er al jaren niets aan.”

“We hebben een huis gekocht in de nieuwe wijk De Vesting in het Scheldekwartier. Kindvriendelijk. Gezellig. Én een eigen parkeerplek. Nog even wachten tot het klaar is.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *