Veronique Mavridi

Veronique Mavridi (36). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Goes. Woont sinds 2003 in Vlissingen. Werkt vanaf haar 18e jaar bij Coffeeshop Purple. Is inmiddels daar het langst in dienst.

“Mijn moeder had de advertentie in de krant gezien en zei: dat is echt iets voor jou. De coffeeshop heeft me veel gebracht. Zo heb ik in mijn eerste werkweek mijn man leren kennen.”

“Mijn vader is Griek. We hebben door heel Nederland Griekse restaurants gehad. Ben zelf ook een horecamens en graag onder de mensen. Nooit ziek of te laat. Alles schoonmaken.”

“Er zijn mensen die je raar aankijken als je zegt dat je in een coffeeshop werkt. Opmerkelijk dat drank over het algemeen als normaal wordt geaccepteerd en softdrugs nog steeds niet.”

“Onze klanten zijn van alle rangen en standen. Vanuit heel Walcheren en daarbuiten. Oud. Jong. Autochtoon. Allochtoon. En sinds kort mogen er gelukkig ook weer toeristen binnen.”

“In Vlissingen heb ik mijn rust gevonden. Zo lekker klein en dorpsachtig. Iedereen kent elkaar. Van hoi hoi en hallo hallo. Er is veel hier. Speeltuintjes. Sportclubs. Bioscoop. Bibliotheek.”

“We wonen in de Ridderspoorlaan. Fijne buren. Dat is belangrijk hoor. In de zomer zit iedereen buiten. De kinderen hebben veel vriendjes. Lekker spelen. Vlissingen is gewoon top.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.