Walter Beilo

Walter Beilo (59). Getrouwd, gezamenlijk 4 kinderen. Geboren in Vlissingen. Is juridisch adviseur milieu voor provincie en gemeenten. Beheert op Facebook ‘Scheldekwartier in Beeld’.

“Ik volg alle ontwikkelingen in het Scheldekwartier. Ben daarmee begonnen toen we hier kwamen wonen. Bouwprojecten, activiteiten, evenementen, politieke beslissingen, nieuwtjes.”

“Goed dat de oude dingen die er nog zijn, bewaard blijven. De nieuwe huizen vormen een mooie match met de omgeving. De kleuren. Het industriële. Én een mix van huur en koop.”

“Ben ook heel blij met het behoud van de Machinefabriek en de functies die er allemaal in komen. Sloop ervan heeft echt aan een zijden draadje gehangen. Een kwestie van geld hè.”

“Toelichting bij de straatnamen had leuk geweest. Zo zijn de Tabananstraat en Indrapoerastraat vernoemd naar schepen die op de Schelde zijn gebouwd, verwijzend naar Indonesië.”

“Mijn verbondenheid met de stad is groot. Ik ontdek elke dag wel wat. Onlangs nog de graven van mijn overgrootouders. Die liggen er nog keurig bij op de Noorderbegraafplaats.”

“Ik heb 30 jaar in Rosenburg gewoond. Nou, dat moet je niet doen. Je ziet er niemand. In het Scheldekwartier is het levendig. Er wordt gezwaaid en gegroet. Het is een verademing.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *