Wijnand van Gessel

Wijnand van Gessel (72). Getrouwd, 1 zoon. Geboren in Lochem. Woont sinds 1964 hier. Oprichter Oceanwide Crew en Expeditions: bemanning en poolreizen.

“De mooiste reis is Spitsbergen. De emotie dat je daar bent. Op Amsterdameiland. Op Smerenburg. Dat licht. Die stilte. En het besef van je eigen nietigheid.”

“Ondanks de slechte omstandigheden waarin Vlissingen verkeert, krijgen we als bedrijf goeie medewerking van de gemeente. Ze doen het toch maar gewoon.”

“Kijk eens naar de ontwikkeling van het Scheldekwartier en de landtongen. Bedrijfsunits. Een groot kantoor van Ørstad bij het station. Dat is toch geweldig.”

“Ik denk dat het ergste voorbij is voor Vlissingen. Je ziet dat er weer wordt gebouwd. Waardoor er ook meer mensen komen. En die mensen moeten ook eten.”

“Je zal van mij niet echt iets negatiefs horen. Als ik ’s morgens over de boulevard rijd ben ik trots. Deze stad is altijd al in beweging geweest. Dat is de charme.”

“Natuurlijk zijn er aandachtspunten. Maar die moet je niet op de eerste plaats stellen. Eerst kijken naar de positieve dingen. Daar kom je altijd het verst mee.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *