Willy Ras

Willy Ras (45). “Gelukkig getrouwd. Gelukkig kinderloos”. Geboren in Breskens. “In 1995 ging ik werken bij Scheldebouw. Maar dan zat je met die boot, dus ben ik hier gaan wonen.“

“Ik heb altijd kunnen doen waar ik zin in had. Een vrije vogel. Het belangrijkste is dat je iets doet waar je plezier in hebt. Daarom ben ik zeven jaar geleden eigen baas geworden.”

“Verkoop van vintage meubelen. Drie jaar geleden kocht ik er vijf fietsen bij voor de verhuur. Nou, ik dacht al snel: daar moet ik er meer van hebben. Het liep meteen als een trein.”

“Inmiddels zijn het er 75. Vanwege ruimtegebrek ben ik verhuisd naar een groter pand aan de overkant in de Sint Jacobsstraat. Veel Nederlandse toeristen dit jaar als klant gehad.”

“Mensen genieten echt en zeggen: we wisten niet dat het zo mooi was hier. Ze vinden het een ideale vakantiestad. Mooie fietsroutes. Strand. Horeca. Winkels. Dat zoek je toch?”

“Je merkt nu ook dat ze in Vlissingen blijven overnachten. Kijk maar om je heen. Richtten we ons eerst op april tot oktober, in deze wintermaanden zit Vlissingen ook al bijna vol.”

“Er zijn zoveel leuke dingen hier. Na het werk even naar het Bellamypark of naar de glooiing. Je kunt alle kanten op. Gezellig. Dit kan ik met gemak tot mijn tachtigste blijven doen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.