Youssef Bousiani

Youssef Bousiani (48). Getrouwd, 5 kinderen. Geboren in Marokko. Commercieel econoom. Heeft koffiebar op de Oude Markt. Woont sinds z’n 8e jaar in Vlissingen.

“We hadden opeens licht en stromend water. Voor boodschappen ging je naar een winkel. En in de klas hoefde ik niet op de grond te zitten zoals in Marokko.”

“Mijn zaak ben ik een jaar geleden begonnen uit passie voor koffie en thee. Zonder reclame te maken. Goed gastheerschap is allesbepalend. Daar gaat het om.”

“Vlissingers kijken eerst de kat uit de boom. Ze weten wat ze willen. Als ze eenmaal voor je kiezen dan zijn ze je ook trouw. De gunfactor is erg belangrijk hier.”

“Groot minpunt is de binnenstad. Geen logische samenhang. Te verspreid van elkaar. Daardoor zie je dat veel ondernemers geen synergie hebben met elkaar.”

“Geen vaste route die je kunt lopen. Nu valt het op dat veel toeristen Vlissingen erbij nemen en ergens anders verblijven. We moeten juist de eindbestemming zijn.”

“De gemeente kan gastvrijer zijn, vind ik. En niet wanneer je de stad komt binnenrijden als eerste een bord zien staan met: Betaald Parkeren, ook op zondag.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *